Genealogie & Van Veen

 

Op deze pagina kunt u de resultaten van mijn genealogisch onderzoek naar de familie Van Veen aantreffen. Voorlopig kunt u hier mijn kwartierstaat en mijn parenteel vinden.
De kwartierstaat staat nu op drie manieren hier: als kwartierbladen, cirkeldiagram en als tekst (nu met verwijzingen). De parenteel is weer terug in tekstvorm en in schematische vorm.

De parenteel van Jacobus Jansz van Veen en Lijntie Teunis, die hier wordt gepresenteerd is niet compleet, en zal dat voorlopig ook niet worden. Ik heb thans toch maar de negende generatie toegevoegd, er van uit gaande dat veel van deze personen niet meer onder ons zijn. Mocht ik dat mis hebben dan hoor ik dat graag. Indien degene die genoemd wordt bezwaar heeft, dan zal ik vanzelfsprekend de vermelding verwijderen!

De kwartierstaat geeft de voorouders weer van Eddy Landzaat, niet geheel toevallig ook de eigenaar van dit plekje op internet, en Irene van Veen, mijn zuster. Overname van de gegevens uit de verschillende kwartierstaatweergaves is niet toegestaan zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming!

Zowel in de kwartierstaat als in de parenteel zijn de gegevens per persoon vrij summier weergegeven. Van velen heb ik meer informatie dan u op internet kunt vinden. Heeft u dus vragen over bepaalde personen, stelt u die dan gerust. Mijn e-mailadres staat onderaan deze pagina. Ik houd mij wel het recht voor informatie te weigeren onder opgave van redenen!
 

Kwartierstaat als kwartierbladen

Kwartierstaat in tekstvorm  

Kwartierstaat als cirkeldiagram(ca. 620 kB)

 

Parenteel als schema (ca. 1600 kB)

Parenteel in tekstvorm (ca. 310 kB)

 

Laatst gewijzigd: 19-11-2004