Startpagina

 

U zult op deze site een groot aantal kwartierstaten aantreffen, een aantal parentelen en een flinke serie naamlijsten. Ik hoop dat ik u daarmee aan nieuwe gegevens kan helpen, want daar draait het toch om in de genealogie!

 

Bij de links naar de genealogische werkstukken wordt in een aantal gevallen ook de grootte van het bestand aangegeven. Vaak zijn er alternatieve (en ook kleinere) representaties beschikbaar. Doel van deze vermelding is dat mensen met een internetverbinding via een telefoonlijn van te voren weten dat ze een groot bestand gaan binnen slepen en er niet door verrast worden! Als voorbeeld mijn kwartierstaat. Als kwartierbladen is het bestand ongeveer 120 kB groot, in tekst-opmaak ongeveer 200 kB en als cirkeldiagram zo'n 620 kB. Om praktische redenen vermeld ik alleen de grootte bij bestanden van meer dan 250 kB oftewel iets meer dan 30 seconden downloaden met een telefoonlijntje à 8 kilobyte per seconde.

 

Het bijwerken van de genealogische werkstukken zal spaarzaam gebeuren de komende tijd. In maart 2006 ben ik geëmigreerd naar Milltown Malbay, county Clare, Ierland. Aangezien ik nog steeds geen eigen breedband verbinding (veel te kostbaar op het moment) heb moet ik mij behelpen met een internetcafé. Maar ik heb mijn draai nu gevonden en dus zijn de genealogische kriebels weer begonnen.

 


Golden WebAward 2003-2004

 

Laatst gewijzigd: 13-1-2007

http://www.wijkcentrumhetdok.nl

http://www.burkesarmadahotel.com